For å koble til fra en nettleser må du benytte en PC med Windows XP eller nyere. Du gjør da følgende:
  1. Gå til http://www.serversky.no/rdweb
  2. Skriv inn ditt brukernavn med @corp på slutten i tekstfeltet.
  3. Trykk så på send
  4. Den vil da laste ned en fil, kjør denne.
  5. Hvis du få opp noen advarsler, klikk Ok på disse og hakk av for å aldri vise de igjen.
  6. Første gangen du logger på vil du få opp følgende bilde hvor du fyller inn brukernavn/passord som du har mottatt i brukerveiledningen. Haker du av for "Husk legitimasjon" vil du ikke bli spurt om passord neste gang du kobler til.