1. Gå ut av server tilkoblingen.
    Dette kan gjøres ved å minimere eller lukke den blå linjen øverst på skjermen din.

2. Åpne så "Serversky ASP Agent" (Programmet du bruker til å koble deg til Serversky)

3. Trykk så på fjernhjelp

4. Den vil dukke opp med lite vindu som viser at den holder på å starte
    Det kan også hende at den spør om rettigheter på å kunne kjøre programmet, trykk ja skulle det dukke opp.

5. Etter et par sekunder så skal et vindu dukke opp.
    I dette vinduet skal det være en "Your ID", oppgi dette til Serversky så skal de kunne koble til.

Så lenge dette programmet kjører så kan teknikeren koble til med Id-en du har gitt.
Du kan la programmet kjøre i bakgrunnen, så kan du gå tilbake i Serversky å arbeide mens du venter på teknikeren.