Denne artikkelen gjelder kun for de som kjører Windows 7, 64 bits.

For å forbedre kvaliteten på tilkoblingen på din Serversky ASP-løsning anbefaler vi at du kjører en oppgradering fra Microsoft som endrer RDP fra protokoll 7.1 til 8.1.

Dette gjøres ved å kjøre vedlagte filer i rekkefølge 1,2,3,4,5. Fullfør en før du starter på den neste.

Hvis du blir bedt om å starte på nytt etter noen av oppdateringene, velg 'Lukk' og vent med å starte på nytt før alle er installert.