Hvis du er på en nettside (eksempelvis vg.no) som inneholder mye bilder/videoreklame vil du kunne oppleve at det 'hakker' når du scroller eller når du laster inn siden.

Årsaken til dette er at Microsoft sin terminalserver-teknologi ikke er optimalisert for bilde og video. Dette har de endret i Windows 8/8.1 og du skal oppleve stor forskjell hvis du kjører dette operativsystemet.

Hvis du derimot kjører Windows 7 kan du gå til følgende for å kjøre en oppdatering slik at det også fungerer der:

http://support.serversky.com/customer/portal/topics/657494-diverse/articles

Velg den artikkelen som er relevant for ditt operativsystem. For å undersøke om du har 32 bit eller 64 bit kan du se på følgende link:

http://windows.microsoft.com/nb-no/windows7/find-out-32-or-64-bit

Dette finnes dessverre ikke for Windows XP, her anbefaler vi at du oppgraderer til Windows 8.1. En annen grunn til å gjøre dette er at Microsoft ikke lenger har kundestøtte/oppdateringer på Windows XP.

Skulle du ha problemer med å installere det så er det bare til å ta kontakt så kan vi fikse dette over telefonen.